top of page

FAQ

Mennyi gyakorlásra, hány órára van szükségem a magabiztossághoz?

Nyilván egyéni képességtől függ, de általánosságban elmondható, hogy 3-5 óra oktatás után már kialakul a megfelelő egyensúlyérzet és lassan el lehet kezdeni közlekedni a OneWheeleddel akár terepen, akár városban.

 

Féljek az eséstől? Nagyobbat esünk mint egy gördeszkával?

Először is a félelem és az esés minden sportban természetes. A félelem a tanulással átalakul tudássá – tudjuk hogyan és mint essünk. Az esés pedig elkerülhetetlen. Az esés mértéke függ a felhasználás típusától, de az óráink keretében megtanítunk Téged esni is – mire figyelj, hogyan próbáld magad védeni egy-egy nagyobb eséstől! Az oktatásaink minden esetben egyéni igényekre és fejlettségi szintre szabottak. Bérlet vásárlása esetén egyéni tréning tervet is összeállítunk!

 

Mennyit bír?

Változó. Felhasználástól, testtömegtől függ. Általánosságban elmondható, hogy a nálunk forgalmazásban és bérlésben elérhető OneWheelek 30 km körüli hatótávval rendelkeznek! De ne csüggedj! 30km után úgyis rád fog férni egy frissítő! Ezalatt pedig a OneWheeled töltődik! Töltődhet áramforrással, vagy napelemmel is 😊

 

Merre mehetünk vele?

A válasz egyszerű: amerre a szíved mondja! A OneWheeleket kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy erdőben és városban is egyaránt élményt jelentsen használni. Először azért inkább az erdei utakat javasoljuk, ahol puhább a talaj, és kisebb a forgalom. Így magabiztosabb leszel a OneWheelen, és akkor már Tiéd a világ.

 

Hogyan kezdjek neki?

Egyszerűen: gyere el hozzánk oktatásra! Jelentkezz itt! De ha már egyedül akarod, akkor figyelj oda, hogy a bekapcsolás után told meg a deszkát – ha ekkor fixnek érzed, akkor menetre kész, ráállhatsz. Ha elgurul könnyedén, akkor nem aktív, ne állj rá! És hogy mire figyelj még? Bukósisak és protektorok (csukló, könyök, térd)!

 

Csak Budapesten vagytok?

Nem! Mi a világban vagyunk otthon! Választhatsz a listáinkból, vagy kitalálhatunk közösen is úticélokat, valamint ha külföldre vágynál az élménnyel, ott is társaid vagyunk!

bottom of page