top of page

Rólunk

A OneFeel egy gyerekkori vágy kiteljesedéséből született. Ez a vágy pedig a mozgás, a sportolás megszerettetése 0-99 éves korig.

 

És hogy kik vagyunk mi?

 

Major Máté és Tatár Zsolti: mi, akik gyerekkorunk óta az élmények, a nevetés, mosoly, boldogság megszállott rajongói vagyunk. Mi, akik hisszük, hogy minden, ami a szervezetünk számára endorfint termel egy szerelem. Mi, akik földön, vízen, levegőben a legtöbbet hozzuk ki a napjainkból. Ha tél, akkor hegyek és sí- és snowboard. Tavasztól őszig pedig megtaláltok minket Portugáliában a hullámokon szörfölve, vagy épp a városban gördeszkán, onewheelen, vagy épp nyáron is egy hegy csúcsára mászva. A cél egyértelmű: megélni minden pillanatot.

 

Ezt az életérzést kívánjuk átadni mindenkinek, aki minket választ. Átadni a szabadság ízének érzését, az aktív életmód úgy testre, mint lélekre gyakorolt felpezsdítő erejét.

OneWheel

A OneWheel egy Kaliforniában tervezett és gyártott elektromos gördeszka, amely a szörfös életérzést nyújtja felhasználója számára. Legyen szó akár munkába vagy iskolába való eljutásról, akár a barátokkal való esti találkozásról, vagy hétvégi kiruccanásról az erdőbe, a OneWheel a legjobb választás a környezettudatos, mégis élményekkel teli, egyedi közlekedésre.

A OneWheelek születése az Egyesült Államokban történik, így biztosítva a magasabb hozzáadott értéket – a tervezéstől, a gyártáson át a csomagolásig minden helyben van!

Gyere és próbáld ki nálunk – állj rá, mosolyogj és szeress bele! Hogy mit fogsz érezni? Hogy szabad vagy, hogy minden gondod magad mögött hagyod és szárnyalsz!

bottom of page